Beste Prijsgarantie
Hotel Prinsengracht
image

Beste Prijsgarantie

Via ons boekt U altijd met de beste prijsgarantie. Op elke kamerreservering ontvangt u:

Onze
website
Andere
boekingssites
Beste prijsgarantie
Check-out om 12:00 uur i.p.v. 11:00 uur
Ontbijt €12,- (i.p.v. €17,50 p.p.)
Kamer upgrade (wanneer mogelijk)

Welkom bij het Prinsengracht Hotel

 

  

Dit is een absolute toplocatie in Amsterdam: direct aan de Prinsengracht en niet ver van de Amstel. Beter en centraler kan een hotel niet liggen. Het Prinsengracht Hotel is gevestigd in twee 17de-eeuwse grachtenpanden en beschikt over 34 comfortabele kamers. Alle kamers hebben uitzicht op de gracht of de schitterende binnentuin. Hoewel het hotel midden in het oude centrum ligt, vindt u hier een oase van rust.

De grachtengordel van Amsterdam staat sinds augustus 2010 op de Unesco Werelderfgoedlijst. Een internationale erkenning van het bijzondere karakter van dit deel van de historische binnenstad, en Hotel Prinsengracht staat hier middenin! Dicht in de buurt van deze bijzondere plek zijn bijzondere attracties en musea te vinden, waarvoor u in veel gevallen in het hotel al entreekaarten kunt kopen. Tips in de buurt:

Vanuit het Prinsengracht Hotel kunt u letterlijk alle kanten op, en komt u gegarandeerd bij een museum, theater of andere culturele hotspot uit. Gaat u richting de Amstel, dan kunt u kiezen uit de Hermitage Amsterdam en Koninklijk Theater Carré. Richting het Leidseplein komt u onder andere uit bij het DeLaMar Theater, Stadsschouwburg Amsterdam, poptempel Paradiso en poppodium Melkweg.

  

 

Gratis WIFI
Schitterende binnentuin
Fietsverhuur
Late check-out